Ett brett spektrum av

Böcker

Xtakes Bokhandel vet att varenda bok innebär en ny upplevelse och att just den upplevelsen kan förändra läsaren. Det kanske bara handlar om att koppla av en stund eller lära sig mer om en historisk händelse, men oavsett intentionen med läsningen arbetar vi för att alla ska kunna hitta böcker som passar till läslusten, oavsett om kunskap eller underhållning är syftet.

Böcker

Varje bok innebär en resa med lärdomar. Läsning utvecklar förmågan att känna empati samtidigt som den har makten att utmana läsarens värderingar. Vidga dina perspektiv och utveckla förmågan att förstå någonting som annars hade varit okänt med hjälp av läsningen.

Studentlitteratur

Kunskap är nyckeln till en students framgång. Studentlitteratur är mer än bara en källa till kunskap; den kan ge svar på frågor som väcks av nyfikenheten som vi konstant bär omkring. Upptäck och inspireras av böcker som utmanar läsaren efter kunskapsnivå!

Barnböcker

Sagor och berättelser man hör som liten minns man oftast som vuxen. Det är dessutom ett effektivt sätt att hålla barnen sysselsatta. Förutom underhållning är sagor och berättelser för barn ett sätt för barnen att få kontakt med en omvärld som befinner sig utanför hemmet. Välj en spännande berättelse här.

Ljudböcker

En belastad vardag måste inte innebära att man går miste om läsningens upplevelser. Med ljudböcker kan du ta del av läsningens upplevelser medan du tränar, lagar mat eller pendlar till arbetet eller skolan. Inspiration och kreativitet kan ingå i vardagen, trots allt annat som står i vägen. Välj en ljudbok som passar dig här.

Spel & Pyssel

Ska du tillbringa tid med dina vänner eller en lugn kväll med familjen? Här kan du hitta pyssel och spel för olika tillfällen! Välj bland olika sällskapsspel och olika typer av pyssel i olika kategorier.

Internationella böcker

Begränsa dig inte bara till ett språk! Med hjälp av vår internationella sida kan du hitta böcker på flera språk och utveckla dina språkkunskaper och få en kännedom om andra kultur. Varför inte fördjupa sig i en berättelse som utspelar sig någon annanstans och på ett annat språk?

we have no limits

Xtakes bokhandel

UTÖKA DINA FÖRSÄLJNINGAR!

01

registrera dig

Registrera dig och ladda upp dina produkter.

Just nu kan du ladda upp till 50 produkter helt  gratis!

02

Skicka varorna

Skicka varorna till kunden inom 24 timmar.

Du kan skicka dina produkter via din fraktleverantör eller Xtakes Delivery

03

Få betalt

Få betalt av Xtakes.

Du kommer att betala en provision baserat på det paket som du har valt.

we aren't afraid of trying new things

Be part of something great

Xtakes Marketplace erbjuder dig som kund möjligheten att beställa inte bara böcker, utan även leta bland flera produkter i olika kategorier. Bokhandeln är bara en av våra tjänster. Du som kund har möjlighet att välja bland exempelvis möbler, kläder och accessoarer, fritidsvaror medan du som säljare kan få en ännu större synlighet och därmed öka dina chanser till försäljning. Genom detta samarbete med försäljare blir alla kunders behov uppfyllda.
uppfyllda.

Tipsa oss!

Om du inte hittade det du letade efter eller om du har ett förslag … .