Burkvax

 • Vax i burk 400/800 ml

  Lipo Rosa Titanium vax i burk 400/800 ml

  Klassiskt vax för normal hud. Detta rosa vax innehåller titanium dioxid som reducerar röd prickar även på de mest känsliga områden. Regelbunden användning av detta vax minskar även hårväxten och borttagningen kommer att gå fortare och lättare.

  Tillverkad i Italien

  75 kr125 kr

  Vax i burk 400/800 ml

  75 kr125 kr
 • Vax i burk Brasileira

  Vax i burk Brasileira – 400ml

  Bivax lämplig för både små och stora områden. Det är mycket lätt att sprida; Det garanterar en perfekt vidhäftning och inkorporerar håret tack vare de vegetabiliska hartserna som har en mild inverkan på huden. Den är idealisk för alla hudtyper, även de mest känsliga, tack vare dess elasticitet som gör hårborttagning smärtfri. Det lämnar huden mjuk, mjuk och hydratiserad tack vare dess komponenter. Detta vax är mycket praktiskt eftersom det inte kräver användning av ränderna.

  ANVÄNDNING: Sätt in vaxet i lämplig vaxvärmare och vänta tills vaxet blir homogent (ca 45 minuter). Följ noga med vaxvärmaren. Innan du använder, testa vaxets värme och reaktion på huden genom att applicera ett lager av vax till en liten del av det område du vill behandla. Om du inte märker någon biverkning efter 24 timmar, börja vaxa. Se till att huden är helt ren och torr. Använd spatel applicera och vax skikt på huden i riktning mot hårväxt. Vänta ungefär 10 sekunder, ripa sedan vaxet från huden, i motsatt riktning till hårväxt. Använd Maracuja post vaxolja för att ta bort eventuella vaxrester. Förvaras borta från värmekällor.

Main Menu