Hem & Trädgård
Kvalitativa produkter i vårt växande sortiment.​
Utöka

Badrum

Under kategorin "Badrum" kan du hitta sådant som accesoarer till badrum, mattor och draperier till ditt badrum.

Se mer
dina försäljningar

Exklusiva Samlingar

Letar du efter möbler eller olika inredningsartiklar tillverkade med en personlig stil? Fortsätt leta här!

Se mer
redan idag!

Förvaring

Xtakes erbjuder praktisk inredning och förvaring. Leta bland lådor, skåp, hyllor, korgar och andra förvaringsutrymmen.

Se mer

Hemtextilier

Vårt Marketplace erbjuder ett ständigt uppdaterat sortiment med broderier, bordsdukar, kuddar och mattor inom inredning, för att ditt hem ska förbli välkomnande.

Se mer

Husdjur

Ett husdjur är som en familjemedlem. Under denna kategori kan du hitta leksaker, mat- och vattenskålar och andra tillbehör som passar just ditt husdjur, för att kunna hitta det som passar dem bäst.

Se mer

Inredning och Belysning

Oavsett om du letar efter någonting nytt eller någotning praktiskt, kan du hitta det du söker här. Speglar, lampor, klockor, fotoramar, vaser; allt som behövs för inredning.

Se mer

Möbler

Vi hoppas att du kommer att hitta något som passar din stil! Produktlistan uppdateras kontinuerligt med möbler av olika märken.Välj bland sängar, soffor, bord, hyllor och mycket annat!

Se mer

Rekreation

Paus är viktigt för återhämtningen. Under denna kategori kan du hitta varor som kuddar och madrasser, men även sådant som yogamattor och andra varor inom fritid.

Se mer

Säkert Hem

Välj bland säkerhetssystem, övervakningskameror, lås och annat som ökar säkerhetsnivån i hemmet! Xtakes Marketplace uppdaterar produkterbjudandena konstant!

Se mer

Städning, Dammsugning och Strykning

Behöver du en ny dammsugare eller en ny gräsklippare? Leta bland denna kategori och hitta det som du behöver för att städa!

Se mer

Trädgård och Altan

En vacker trädgård kräver ständigt underhåll. Xtakes erbjuder belysning och utomhusdekoration, slangar och vattenspridare, men även grillar för roliga middagar!

Se mer

Uppvärming och Luftkonditionering

Blir ditt hem för varmt på somarren och för kallt på vintern? Ingen fara! Vi erbjuder produkter som fläktar, element och värmefläktar.

Se mer

Verktyg Och Gör-Det-Själv

Vi hoppas att du kommer att hitta något som dina intressen!

Se mer

Kök | Gourmet

Vi hoppas att du kommer att hitta något som dina intressen!

Se mer

Nytt hos oss