Utöka dina försäljningar på Xtakes!

Xtakes 512 r 1

Xtakes erbjuder företag möjligheten att sälja sina produkter online och vi vill bli din partner. På Xtakes delas produkterna in i olika kategorier, där varje företag riktar sig mot kunder som letar efter specifika varor och underlättar kontakten med företagets målgrupp. Vi söker svenska och danska tillverkare eller exklusiva distributörer i Sverige och Danmark. 

Anmäl dig och börja sälj hos oss!

Vill du sälja dina produkter hos oss? Det är enkelt att komma igång!

När du skriver upp dig hos oss just nu får du en provperiod på 1 år för 1250 kr inkl. moms, som gäller i ett år efter godkänd anmälan. Därefter blir det frivilligt att fortsätta och årsavgiften blir 2500 kr/år. Dessutom tillkommer en provision på 8-10% på de sålda produkterna.

För att bli godkänd och kunna sälja måste du uppfylla följande kriterier:

  • Endast företag accepteras. 
  • Leverans måste ske inom 1–5 vardagar.
  • Ansvar för retur, och eventuellt garanti i fall där det behövs.

Följ dessa enkla steg för att komma igång:

  1. Fyll i nedanstående formulär
  2. Om din anmälan blir godkänd kommer du betala en administrativ avgift på 1250 inkl. moms kr första året, därefter 2500 om du väljer att fortsätta. Vi kommer att öppna ett konto till dig. Du kan ladda upp banner, produkter och eventuellt konto till sociala medier på din profil. 
  3. Ladda upp dina produkter och kom i gång med din försäljning!

Observation: Du får pengarna för din försäljning efter 30 dagar, med en avdragen summa (provision 8-10%).

Fyll gärna i formuläret nedan. Förklara vilken typ av produkt du vill sälja, målgrupp, försäljningsområde, vilken kategori den tillhör och om du kan säkerställa leverans till slutkund. Xtakes Marketplace-teamet granskar din förfrågan och ger dig feedback. När ett avtal är undertecknat skapas ett förvaltningskonto åt dig, tack!

All information som tillhandahålls kommer att användas för samarbetsanalys, är konfidentiell och kommer inte att delas med tredje part eller lagras.

Det kan vara en bra idé att:

Jag vill sälja i Danmark

Skicka ditt meddelande här.

Jag vill sälja i Rumänien

Skicka ditt meddelande här.

Jag vill sälja i Polen

Skicka ditt meddelande här.

Det kommer inom kort:

Main Menu